Harmonikkahuolto Voitto Nieminen

JYVÄSKYLÄ
Harmonikkahuolto Voitto Nieminen
Yrjönkatu 3, 40100 Jyväskylä
Puh 014-614 464, 0400-161 464

http://www.harmonikkahuolto.info
voitto.nieminen@pp.inet.fi

Voitto on ollut monessa mukana ennen päätymistään musiikin pariin. Työelämä vei nuoren pojan metsätöihin, ja ennen siirtymistään musiikin maailmaan Voitto työskenteli mm. Volvolla 12 vuotta.

1980-luvulla Voitto hakeutui Ikaalisiin harmonikanhuoltokursseille ja muutaman vuoden kuluttua perusti harmonikkahuollon Jyväskylään. Hän on hakenut oppia vuosien aikana useasti myös Italiasta ja vuosien työkokemuksen tuloksena Voitolla on vankka ammattitaito harmonikan huoltajana ja virittäjänä. Vaikka Voitto on keskittynyt myyntiin ja huoltoon, mainittakoon, että myös soitto onnistuu ja kappaleet soivat kepeästi ja väliaikanumerona luonnistuu myös runonlausunta! Useiden Italian matkojen yhteydessä hän on myös päässyt osaltaan vaikuttamaan Suomen malliston kehittelyyn Bugarilla.

Voitto työskentelee Jyväskylän keskustassa, ja hänen liikkeensä onkin yksi harvoista alan ns. kivijalkaliikkeistä Suomessa. Talo, missä liike sijaitsee, on vanha suojelukohde, joka tunnetaan ” Mainilan” nimellä – päivänä, jolloin rakennuksen harjannostajaisia vietettiin, alkoi myös talvisota.

« Takaisin kauppiaslistaan