Ajankohtaista

01.01.2019

Artistitalli täräyttää Kaapelitehtaalla


18.-19.1.2019 Kaapelitehtaalla Helsingissä

Bugari Team Finland Artististitallin taitelijat esiintyvät, Harmonikkamyynti Dýnamiksen myyntinäyttely, harmonikkojen huoltoarviointi ja  Bosen äänentoistolaitteiden esittely.

Nyt kannattaa tulla kauempaakin kuuntelemaan mestareita ja päivittää pelit varusteineen risteilykuntoon!

Kaapelitehdas, Pannuhallin kellari, avoinna pe 18.1 klo 16-20, lauantaina 19.1 klo 11-18. Vapaa pääsy!

 

Bugari Team Finland Artistitallin taiteilijat esiintyvät tasatunnein lauantaina klo 12–18

Menossa mukana ovat Kultaisen harmonikan voittajat Janina Suihkola, Tiia Karttunen ja Anniina Luukkainen, Suomen Pelimannimestari Pilvi Huhta sekä Wanhat Mestarit Trio (Tinkala-Ekman-Hirvonen) sekä duopartnereina Anniina Luukkaisen kanssa harmonikkapedagogi Sirpa Kainulainen ja pianisti Iina Pöntinen.

 

Harmonikkamyynti Dýnamiksen myyntinäyttely pe 16-20, la 11-18

Bugarin koko harmonikkamallisto on kokeiltavissa aina maailman pienimmästä Bugari Nanosta konserttisoitinten kuninkuusluokan Bugari Spectrumiin.

Dýnamiksen harmonikkatarvikkeiden varasto muuttaa, joten koko vanha varasto myydään huikeilla 40–80 % alennuksilla. Tarjolla on runsaasti remmejä kaikissa kuoseissa ja kokoluokissa sekä laukkuja ja Fusellin repputavaraa.

 

Huoltoarviointi

Paikalla soitinhuollon erityisasiantuntijat Jarmo Tinkala ja Matti Ekman arvioimassa soittimesi huollon tarpeen ja kustannukset.

 

Bosen äänentoistolaitteiden esittely

F-Musiikin tuotepäälliköt Harri Tamminen ja Veijo Laine hoitavat äänentoiston Bosen kalustolla sekä esittelevät viimeiset uutuudet Bosen äänentoistolaitteista perjantaina ja lauantaina.

 

Saapuminen

Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki (sisäänkäyntiP)

Kulkuyhteydet esimerkiksi raitiovaunulla nro 8 (pysäkki Kaapelitehdas) tai metrolla Ruoholahteen, josta etäisyys noin 600 metriä. Myös maksullista pysäköintitilaa löytyy lähialueelta hyvin.


« Takaisin