Pasi Hirvonen, musiikin tohtori (MuT) - Dynamis

JOENSUU/LIPERI
Harmonikkamyynti Dynamis
Pasi Hirvonen
Mäntytie 25, 83100 Liperi
Puh 040-735 0909
pasi@dynamismusic.com

www.dynamismusic.com

Pasi Hirvonen on suorittanut taiteellisen tohtorin tutkinnon Sibelius-Akatemian DocMus-yksikössä ja hänen musiikin tohtorin tutkintonsa hyväksyttiin tammikuussa 2007. Hän on opiskellut harmonikansoittoa mm. Alpo Pohjan, Matti Rantasen ja Marjut Tynkkysen johdolla. Hän on voittanut useita kansainvälisiä ja kansallisia harmonikkakilpailuja, mm. Klingenthalin kilpailun vuonna 1982 ja K.V. Leinon kilpailun Jyväskylässä 1986.

Hän on toiminut mm. Joensuun konservatoriossa rehtorina, harmonikansoiton opettajana ja taidemusiikin linjanjohtajana sekä Länsi-Karjalan musiikkiopiston rehtorina. Pasi toimii myös aktiivisena esiintyvänä taiteilijana, luennoitsijana ja opettajana kotimaisissa ja ulkomaisissa musiikkitapahtumissa.

Harmonikkamyynti Dynamis on Pasi Hirvosen vuonna 1999 perustama yritys, jonka toimipaikka sijaitsee idyllisessä järvimaisemassa Pohjois-Karjalan Liperissä. Joensuun talousalueen lisäksi Dynamis toimittaa soittimia ja harmonikka-alan tarvikkeita koko maahan. Runsaan uusien Bugareiden valikoiman lisäksi Dynamiksella on jatkuvasti tarjolla huollettuja vaihtosoittimia sekä runsaasti harmonikkaan liittyviä varusteita. Valikoimista löytyvät harmonikkalaukut, Fusellin laadukkaat harmonikkareput, italialaiset ja suomalaiset hihnat sekä Pasin itsensä suunnittelema PasiPro ergonomiset hihnasarjat. Harmonikkamyynti Dýnamis tarjoaa myös hyvän valikoiman vuokraharmonikkoja kaikenikäisille harrastajille. Harmonikkamyynti Dynamiksen palveluihin kuuluu myös asiakkaiden soittimien myynti, välitys sekä hinta- ja kuntoarvioinnit.

« Takaisin kauppiaslistaan