Perttu Paappanen - Traditune Oy

HELSINKI/VIHTI
Traditune Oy, Perttu Paappanen
Kuormakuja 3, 03100 Nummela
Puh 0500-761 030
www.traditune.fi
info@traditune.fi

Vihdissä vuodesta 1994 toiminut Harmonikkamyynti- ja huolto Traditune Oy palvelee oman alueensa lisäksi koko Uudenmaan harmonikkaväkeä ja joskus ulkomailtakin asti saapuvia asiakkaita.

Perttu on soittanut haitaria pikkupojasta lähtien, vuosien aikana mm. Paavo Tiusasen ja Heidi Velamon oppilaana. Opinnot jatkuivat Sibelius-Akatemian kansanmusiikkiosastolla, mistä Perttu valmistui musiikin maisteriksi v. 2000.

Muusikon töiden ja opetuksen ohessa Perttua alkoi kiinnostaa myös harmonikan viritys ja korjaus, ja 90 -luvun alussa virinnyt pienimuotoinen korjaustoiminta on kasvanut tasaisesti niin, että Vihdissä, entisessä Irjalan kansakoulussa toimii tällä hetkellä harmonikkojen myyntiin ja huoltoon erikoistunut yritys, jolla on omat työtilat ja noin 60 soittimen valikoima uusia ja käytettyjä harmonikkoja. Vuosien aikana Perttu on opiskellut alaa Italiassa käsityöläisten luona, Bugarin tehtaalla ja samalla tutustunut myös muihin Castelfidardon alueen toimijoihin.

Pertun laaja asiakaspiiri koostuu niin harrastajista kuin alan ammattilaisista. Tiivis yhteistyö Bugarin kanssa on kestänyt jo 20 vuotta. Bugarin standardibassojen lisäksi Traditunella on jo vuosien ajan ollut hyvä valikoima melodiabassoja valikoimissaan.

« Takaisin kauppiaslistaan