Teijo Rekonen- Soitin Oy

SAARIJÄRVI
Soitin Oy, Teijo Rekonen
Kauppakatu 6, 43100 Saarijärvi
Puh 044-570 0227

www.soitinoy.fi
teijo.rekonen@pp.inet.fi

Teijo Rekonen aloitti harmonikansoiton 10-vuotiaana pihtiputaalaisen Erkki Ihalaisen oppilaana. Rekonen on osallistunut mm. Viljo Vesterisen- ja Kultainen harmonikka kilpailuihin.Vuonna 2000 hän voitti 18. kansainvälisen harmonikan Gran Prix –kilpailun Genevessä yhdessä venäläisen muusikkoystävänsä Evgeny Fokinin kanssa.

Teijo tunnetaan myös aktiivisena keikkamuusikkona eri puolilla Suomea. Yhdessä orkesterinsa Caminiton kanssa hän toimi mm. tangokuningas Kari Piirosen säestäjänä. Myös äänilevyillä voidaan kuulla Rekosen harmonikan soittoa. mm. levyillä Kahdella hanurilla, Ranskalainen Visiitti, Matkan varrelta, On elon retki näin levyt 1 ja 2, Venäläisiä ikivihreitä Kotimaan ulkopuolella Rekonen on esiintynyt mm. Yhdysvalloissa, Venäjällä, Virossa, Sveitsissä, Saksassa, Italiassa ja Ruotsissa.

Tällä hetkellä Teijo toimii pohjoisessa Keski-Suomessa harmonikan soiton opettajana ja harmonikkaorkesterien johtajana. Lisäksi hän työskentelee Soitin oy nimisessä harmonikka-alan yrityksessään Saarijärvellä.

Musiikin ja harmonikan soiton ohella Teijo on opiskellut myös teknistä alaa valmistuen insinööriksi lopputyönään harmonikan kehittäminen. Harmonikan rakenteisiin ja tekniikkaan Teijo on tutustunut opiskellen Suomessa ja Italiassa harmonikkatehtaalla.

« Takaisin kauppiaslistaan